Europese finale 2022

Zoals jullie al hebben kunnen lezen op de socials van EMMA global staat in April de Europese Finale gepland.

Door Corona zijn er bij Emma Benelux in de jaren 2020 en 2021 geen wedstrijden mogelijk geweest. We hopen uiteraard dat we in 2022 wel weer een competitiejaar kunnen organiseren.

Alle deelnemers die zich hebben gekwalificeerd voor de Eurofinale van 2019 hebben het recht om deel te nemen volgens hun eerdere kwalificatie. Dit houdt dus in dat de deelnemers van onze finale in Balen 2019 gekwalificeerd zijn voor de komende Europese finale.

In uitzonderlijke gevallen kunnen deelnemers de auto hebben gewijzigd, dus we zullen deelname toestaan als de deelnemer dit van tevoren kan aantonen en ons hiervan op de hoogte stelt vóór 20januari 2022. Een latere verandering van voertuig is niet mogelijk – dit is geldig voor alle klassen en categorieën, waaronder ESQL, ESPL, EMMA Tuning en Multimedia. De regels en het gebruikte muziekmateriaal is het Rulebook 2018 inclusief latere addendums, evenals de officiële EMMA-cd-versie 2018. Het gebruik van de huidige High-Res Files in de competitie is beperkt tot SQ Expert-categorieën.

LET OP: Kijk na of de prijzen in de Valuedatabase nog kloppen met jouw gegevens. Mogelijk dat er in de afgelopen 2 jaar prijswijzigingen zijn doorgevoerd, wat bij de prijs gelimiteerde klasses consequenties kan hebben!!. Staat een product niet in de lijst, geef het dan even door.

Let wel. Er is een maximum van 3 deelnemers per klasse/categorie die per land mogen deelnemen. Zijn er meer gegadigden die willen deelnemen in een klasse, zal dus niet iedereen kunnen deelnemen.

Heb je deelgenomen aan de finale in Balen 2019 en wil je deelnemen in de aankomende Europese Finale. Vul dan het formulier in voor 20 januari. Gebruik het onderste veld voor toelichting of eventueel gewijzigde auto.

Registratie Europese Finale

Kalender en meer gegevens: