Benelux Finals 2023

Zondag 19 november was de dag van de Benelux finale. Erg laat in het jaar, waardoor het risico op slecht weer en vooral ook kou erg aanwezig was. Na een ontzettend verregende zaterdag werd er gehoopt dat het zondag droog zou blijven.

Tot ieders verrassing was er een zonnetje in de ochtend te zien en vol goede moed ging iedereen de dag dan ook vol vertrouwen tegemoet. Michael Jansen van MJ Caraudio en zijn team hadden alles tot in de puntjes verzorgd en waren dan ook zeer goede gastheren en vrouwen. Chapeau hiervoor.

Ondanks dat we droog begonnen kwamen er toch een aantal buien het terrein over. Samen met de wind maakte dat de winterjas toch wel noodzakelijk was

Het publiek kon het echter niet deren, zij waren veelvuldig aanwezig. Vooral bij de ESPL en ESQL beoordelingen genoten zij van hetgeen hen geboden werd.

Voor drank en spijs had het Team van MJ Caraudio ook goed gezorgd. Friet en broodjes kroket waren een welkome versnapering en vonden dan ook gretig aftrek.


De juryleden en het backofficeteam waren wederom een goed geolied team en de jureringen verliepen dan ook voorspoedig waardoor de prijsuitreiking tijdig kon plaatsvinden.

Gefeliciteerd aan alle deelnemers en we hopen jullie wellicht in Salzburg op de Europese finale terug te zien.

Uitslagen