Seizoen 2024

Nog even en de europese finale van EMMA Global komt er weer aan, achter de schermen zijn wij als Emma Benelux vol op bezig het seizoen te regelen we willen de eerste data alvast delen!

We beginnen met de Europese finale in salzburg van 18 tot en met 20 april, de dagen van te voren zal daar de internationale hoofd jury training plaats vinden waar enkele van onze trouwe juryleden aanwezig zullen zijn om zich te laten informeren over de nieuwste regels en media. Zo snel de regels bekend gemaakt worden zullen we die natuurlijk delen!

Mocht je interesse in onze regels hebben en ons willen helpen met jureren kun je je opgegeven voor onze jury training welke plaats zal vinden op 26mei, voor meer info hier over of om op te geven kun je mail te sturen naar info@emmabenelux.com

Verder hebben we al 2 events vast op de kalender staan:

9 juni M.J. car audio

17 augustus Team GAS

Meer info en events zullen volgen houd onze social media en website hier over in de gaten!