Nieuw regelboek

Het nieuwe regelboek is weer uit gekomen afgelopen week en is voor iedereen te downloaden op de internationale website. https://www.emmanet.info/rules-2024/

De grootste wijzigingen zitten in elke klasses die aangepast zijn, de Master 5k heeft een ruimer budget gekregen namelijk 8000euro, ook de ESPL 5k wall klasse heeft een ruimer budget gekregen namelijk ook 8000 euro, dus meer budget om een leuke instal te bouwen! Ook is er een mooie beginners klasse gecreëerd om nieuwe aspirant deelnemers te laten proeven aan wat SQ en Espl inhoud.

De Emma Multi Media klasse gaat ook veranderen na vele jaren is er gekozen om ook hier voor nieuwe media te gebruiken dit zijn openbare test tracks van Dolby Atmos hoe deze te downloaden kun je lezen in de regelboeken, meer info volgt hier over.

Voor SQ en Espl komen ook nieuwe tracks die zijn in eigenbeheer van Emma Internationaal gemaakt en kun je via de internationale website kopen als download, deze zijn vanaf eind April verkrijgbaar, of op een limited edition usb stick welke verkrijgbaar zal zijn op de Europese finale. Voor de download: www.emmanetshop.com

Al deze nieuwe regels zullen ingaan vanaf 1 Mei 2024.